Wakepark Joensuun laguunissa | vesiurheilu, wakepark,suplautalailu

Wake4Break on aktiivisen urheilun virkistyspuisto raittiissa ulkoilmassa. Lajeihimme kuuluu muun muassa, wakepark,suplautalailu, fatbikepöyräily sekä Sup-yoga. Harrastukset luonnossa lievittävät stressiä ja tukevat sekä fyysistä kuntoa että psyykkistä hyvinvointia.Me tarjoamme ammattitaidolla ja iloisella mielellä monipuolista liikunta luonnossa ympäri vuoden! Tutustuu valikoimiin ja löydä itsellesi sopiva liikuntamuotoa, uudenlaisen tavan liikkua. Wake4Break on uusien seikkailujen puisto vedellä, lumen päällä sekä maastossa kuin maastossa.

FATBIKE

Fatbike

Joensuu on saanut tittelin ”Suomen eniten pyöräilevä kaupunki”. Joensuussa ja lähialueilla voi nähdä erilaisia ja erilaisille maastoille tarkoitettuja polkupyöriä.

Monille kaupungin asukkaille pyörä on ainut kulkuneuvo ja lempiharrastus. Fatbike eli läskipyörä erottuu muista polkupyöristä paksun pyöräosaan ansiosta. 

Isot pyörät ja paksut kumit kulkevat erilaisissa maastoissa maaston vaikeustasosta huolimatta: pehmeässä hiekassa, suolla, juurakossa, asfaltilla ja kivikossa. 

Hienointa on se tunne, kun päästään seikkailemaan mihin tahansa ajamalla pyörällä. Kesällä tai talvella, keväällä tai syksyllä voit käydä tutustumassa fattylla paikkoihin, joihin autolla ei pääse. Fatbike on mahtava laite treenata. Meiltä fatbiket saa vuokrata edulliseen hintaan.

Fatbike vuokraus

2 tuntia             25€
3 tuntia             30€
päivä                 40€
viikonloppu       70€

This is heading element

sis. kypärä ja lamppu pimeällä ajalla