Wakepark Joensuun laguunissa | vesiurheilu, wakepark,suplautalailu

Wake4Break on aktiivisen urheilun virkistyspuisto raittiissa ulkoilmassa. Lajeihimme kuuluu muun muassa, wakepark,suplautalailu, fatbikepöyräily sekä Sup-yoga. Harrastukset luonnossa lievittävät stressiä ja tukevat sekä fyysistä kuntoa että psyykkistä hyvinvointia.Me tarjoamme ammattitaidolla ja iloisella mielellä monipuolista liikunta luonnossa ympäri vuoden! Tutustuu valikoimiin ja löydä itsellesi sopiva liikuntamuotoa, uudenlaisen tavan liikkua. Wake4Break on uusien seikkailujen puisto vedellä, lumen päällä sekä maastossa kuin maastossa.

KITE

Kite kurssit Joensuussa

Joensuu tarjoaa loistavat puitteet leijahiihdon harrastamiseen. Isot järvet takaavat hyvät ja tasaiset tuulet ja monesti jään lumiolosuhteet voittavat rantakaupunkien puitteet. Isojen järvien myötä löytyy talvella harrastus ja harjoittelupaikkoja kaikilla tuulen suunnilla. Yleisimmät paikat ovat Pyhäselän, Höytiäisen ja Pielisen järvellä.

Kurssilla opit välineiden käytön,valitsemaan sopivat ja turvalliset paikat sekä olosuhteet,ajamaan ja jatkamaan harjoittelua itsenäisesti myös turvallisesti.

Lappis leijakoulun puolesta Joensuussa kursseja vetää Artur. Linkin kautta voi tutustua ja varata haluamasi kurssinmuoto. Tervetuloa kurssille! 

http://www.lappis.fi/index.php/leijahiihtokurssit-joensuu/

Katso video