Wakepark Joensuun laguunissa | vesiurheilu, wakepark,suplautalailu

Wake4Break on aktiivisen urheilun virkistyspuisto raittiissa ulkoilmassa. Lajeihimme kuuluu muun muassa, wakepark,suplautalailu, fatbikepöyräily sekä Sup-yoga. Harrastukset luonnossa lievittävät stressiä ja tukevat sekä fyysistä kuntoa että psyykkistä hyvinvointia.Me tarjoamme ammattitaidolla ja iloisella mielellä monipuolista liikunta luonnossa ympäri vuoden! Tutustuu valikoimiin ja löydä itsellesi sopiva liikuntamuotoa, uudenlaisen tavan liikkua. Wake4Break on uusien seikkailujen puisto vedellä, lumen päällä sekä maastossa kuin maastossa.

SUP

Mikä on SUP?

Kokeile maailmalla suosittua vesiurheilua, SUP-lautailua eli melontaa seisaaltaan (SUP= Stand Up Padding). Tätä trendiurheilua ei tarvitse lähteä kokeilemaan kauas, sopivat vesistöt ja puitteet löytyvät meiltä Joensuusta!

Tarjolla on laadukkaat pumpattavat Brunotti-merkkiset laudat (tämän vuoden mallit) ja ION-merkkiset märkäpuvut sekä kaikki muut tarvittavat varusteet, mm. liivit ja neopreenitossut. Kesä on lyhyt ja ihana vuodenaika, otetaan siitä kaikki irti harrastamalla vesiurheilua!

Tarjolla on laadukkaat pumpattavat Brunotti-merkkiset laudat (tämän vuoden mallit) ja ION-merkkiset märkäpuvut sekä kaikki muut tarvittavat varusteet, mm. liivit ja neopreenitossut.

Kesä on lyhyt ja ihana vuodenaika, otetaan siitä kaikki irti harrastamalla vesiurheilua! Varusteet voi vuokrata lyhyelle tai pitkälle ajalle ja lähteä kaveriporukalla tai perheen kanssa vaikka Kolille kokeilemaan ja fiilistelemään. Vuokraukseen kuuluu lauta, mela, pumppu ja tarvittaessa liivi.

Hinnasto

SUP-laudan vuokraus

  1 tunti                 20€

  2 tuntia               30€

  4 tuntia               40€

   päivä                   50€

  viikonloppu          70€

2  päivää              60€

3  päivää              70€

4 päivää               95€

 5 päivää              120€

 6 päivää              140€

Märkäpuvun vuokraus

1-2h                          5€

3-4h                        10€

päivä                      20€

viikonloppu            30€

6 päivää                 60€