Wakepark Joensuun laguunissa | vesiurheilu, wakepark,suplautalailu

Wake4Break on aktiivisen urheilun virkistyspuisto raittiissa ulkoilmassa. Lajeihimme kuuluu muun muassa, wakepark,suplautalailu, fatbikepöyräily sekä Sup-yoga. Harrastukset luonnossa lievittävät stressiä ja tukevat sekä fyysistä kuntoa että psyykkistä hyvinvointia.Me tarjoamme ammattitaidolla ja iloisella mielellä monipuolista liikunta luonnossa ympäri vuoden! Tutustuu valikoimiin ja löydä itsellesi sopiva liikuntamuotoa, uudenlaisen tavan liikkua. Wake4Break on uusien seikkailujen puisto vedellä, lumen päällä sekä maastossa kuin maastossa.

SUP YOGA

SUP-Yoga

Rauhalliset järvet ja ainutlaatuiset Karjalan maisemat luovat erinomaiset puitteet monipuoliselle harrastuksille vesillä. Esimerkiksi SUP-laudalla voi retkeillä, surffata aalloilla ja vaikkapa ihan vaan olla keskellä luontoa kiirettömänä ja nauttia melomisesta.

Tykkäisitkö joogasta? Tiesitkö että jooga voi harrastaa myös SUP- laudan päällä veden äärellä? Joogaminen laudalla on haastavampi verrattuna saliin siksi tehokkammin moneen kertaan.

SUP-jooga luo yhteyden tunnetta luontoon,rentouttaa ja vie niin kehon kuin mielenkin hallinnan kokonaan uudelle tasolle.

Meidän laguunissa Linnunlahden uimarannan vesistössä me järjestämme SUP-jooga tunnit alkaen kesäkuusta elokuun loppuun.